Αίτημα Αργυροχρυσοχόων Σερρών για αστυνόμευση

96
Συντεχνία Αργυροχρυσοχόων
- Διαφήμιση -

Με επιστολή της προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών κ. Δημήτριο Μικρό, η Συντεχνία Αργυροχρυσοχόων – Ωρολογοποιών Ν.Σερρών αναφέρεται στο θέμα της αστυνόμευσης των καταστημάτων τους.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

- Διαφήμιση -

Αξιότιμε κ. Αστυνομικέ Διευθυντά,
Τα καταστήματά μας με κρατική εντολή από τις 16 Μαρτίου είναι κλειστά στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης αντιμετώπισης του κορονοϊού. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οι επιχειρήσεις μας αποτελούσαν και αποτελούν για τους επιτήδειους τους καλύτερους στόχους. Οι κλοπές που έχουν σημειωθεί σε κοσμηματοπωλεία τα τοποθετούν πρώτα στην λίστα επιλογής των κακοποιών.

Η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες και στο Νομό Σερρών με τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης των πολιτών θέτουν σε κίνδυνο τα καταστήματά μας,τα οποία είναι όλη μας περιουσία. Η ερημιά που επικρατεί τη νύχτα αποτελεί πρόσφορο έδαφος για να δράσουν οι κακοποιοί.
Με μεγάλη αγωνία για το μέλλον των επιχειρήσεων μας και της περιουσίας μας ,σας ζητάμε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι της αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών στις εμπορικές αρτηρίες όλου του Νομού.

Νιώθουμε εκτεθειμένοι και ανήμποροι να προστατεύσουμε την περιουσία μας.
Ζητάμε να αυξηθεί η αστυνόμευση στους εμπορικούς δρόμους του Νομού Σερρών.
Γνωρίζοντας ότι με αίσθημα ευθύνης αντιμετωπίζετε τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσπάθεια που θα καταβάλετε.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.