Συνεχίζονται οι δωρεές επιχειρηματιών και φορέων προς το Νοσοκομείο Σερρών

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών Τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Σερρών επιδεινώνονται Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών ευχαριστήρια επιστολή Στην τελική θέσεις ιατρών δωρεά αναισθησιολόγοι του Δ.Σερρών ευθεία Καταγγελίες Νοσοκομείο Γενικού Νοσοκομείου Φυσιολατρικός Σύλλογος Σερρών Γεράσιμος Λάγιος Αραμπατζή Νοσοκομείο Σερρών νοσοκομείο Σερρών ωραρίου ενημέρωσης Διοικητής Νοσοκομείου Σερρών
- Διαφήμιση -

Συνεχίζονται οι δωρεές επιχειρηματιών, ιδιωτών και φορέων προς το Νοσοκομείο Σερρών, γεγονός που συγκινεί την κοινωνία την εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Με συνεχόμενες αναρτήσεις του στο facebook ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σερρών, Αντώνης Αντωνιάδης εκφράζει ευχαριστίες για τις δωρεές προς το Νοσοκομείο και εύχεται αυτές οι κινήσεις να βρουν μιμητές.

- Διαφήμιση -

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις του Δ/ντη της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σερρών Αντώνη Αντωνιάδη:

Θερμές Ευχαριστίες στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Σερρών που αποφάσισε να εξοπλίσει ένα θάλαμο της κλινικής μας με συστήματα αποστείρωσης χώρου, που συμβάλλουν στην ελάττωση του μικροβιολογικού και ιολογικού φορτίου.
Η Δωρεά αυτή θα συμβάλει τα μέγιστα στην προστασία των εργαζομένων και των νοσηλευόμενων της κλινικής μας από την μετάδοση νοσοκομειακών λοιμώξεων.
Εύχομαι το παράδειγμα του να το ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες

Στην Μικροζυθοποιια Σερρών (VOREIA BEER ) που στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αποφάσισε να εξοπλίσει δύο θαλάμους της κλινικής μας με συστήματα αποστείρωσης χώρου, που συμβάλλουν στην ελάττωση του μικροβιολογικού και ιολογικού φορτίου.
Η Δωρεά αυτή θα συμβάλει τα μέγιστα στην προστασία των εργαζομένων και των νοσηλευόμενων της κλινικής μας από την μετάδοση νοσοκομειακών λοιμώξεων.
Εύχομαι το παράδειγμα της να το ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.