Με “εθελοντές” εργαζόμενους τα S/M Κάντζας ανοικτά τις Κυριακές

414
Κάντζας
- Διαφήμιση -

Με την παρακάτω ανακοίνωση η Διοίκηση του “Ομίλου Κάντζας” ενημερώνει γιατί και με ποιο τρόπο θα λειτουργήσουν τα Super Market Κάντζας τις Κυριακές.

Αγαπητοί καταναλωτές,
Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακαλέσουμε την προηγούμενη απόφασή μας, που δημοσιεύσαμε και στα media, σύμφωνα με την οποία όλα τα καταστήματά μας δεν θα λειτουργούσαν την Κυριακή 22/3/2020, αναγνωρίζοντας την κόπωση των εργαζόμενων μας και σεβόμενοι το δικαίωμά τους στην Κυριακάτικη ξεκούραση.

- Διαφήμιση -

Επειδή στην ΠΝΠ που εκδόθηκε χθες 20/3/2020 (άρθ. 18 παρ. 2) αναφέρει:
προβλέπεται λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων η υποχρέωση ή κατηγοριών αυτών τις Κυριακές, είτε για όλη την Επικράτεια είτε για μέρος αυτής, μας υποχρεώνει να λειτουργήσουμε τις Κυριακές, αν και όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει, δεν ήταν αυτή η επιλογή μας

Ζητούμε συγνώμη από όλους τους εργαζόμενους μας και τις οικογένειές τους για την πρόσθετη ταλαιπωρία που θα υποστούν. Προσπαθώντας να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για τους ανθρώπους μας, αποφασίσαμε τα καταστήματά μας να λειτουργήσουν μόνο με όσους θέλουν να εργαστούν τις Κυριακές και όχι με όλο το προσωπικό.

Με εκτίμηση
Η Διοίκηση του Ομίλου

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.