ΟΕΒΕΣΣ: Δωρεά 100 ειδικών στολών στο Νοσοκομείο Σερρών

381
υποστελέχωση Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων ελονοσίας ΟΕΝΓΕ κινητοποίηση Ευχαριστήριο αιμοληψίες Νοσοκομείου Αναισθησιολόγοι κρατούμενοι Ευχαριστήριο Νοσοκομείο Σερρών
- Διαφήμιση -

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών πληροφορήθηκε, το πρωινό της Τετάρτης 18 Μαρτίου 2020, για τις ελλείψεις που σημειώνονται στο γενικό Νοσοκομείο Σερρών τις κρίσιμες αυτές μέρες της μάχης για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Ακολούθησε τηλεδιάσκεψη (λόγω των μέτρων προστασίας) μεταξύ των μελών του Δ.Σ και αποφασίστηκε να ενισχυθεί το Νοσοκομείο Σερρών με υλικά που είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση του ιού.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που ακολούθησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Νίκο Φαρμάκη, η διοίκηση ενημερώθηκε ότι το ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης σημειώνει ελλείψεις σε στολές για τον κορονοϊό και σε αντισηπτικά.

- Διαφήμιση -

Κατόπιν τούτου, η απόφαση της διοίκησης της ΟΕΒΕΣΣ είναι να προχωρήσει στην αγορά 100 στολών για τον κορονοϊό για το Νοσοκομείο Σερρών. Πρόκειται για μία δωρεά αξίας 1200 ευρώ.

Η δωρεά αυτή γίνεται από καρδιάς, με μέγιστη κοινωνική ευθύνη και αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Κλείνοντας, οφείλουμε να συγχαρούμε για τον αγώνα που δίνουν όλες αυτές τις μέρες το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας. Η προσπάθεια που καταβάλλουν για την υγεία μας είναι συγκινητική. Οι ευχαριστίες από την πλευρά μας φαντάζουν λίγες μπροστά στο έργο τους.

Τέλος, στέλνουμε μήνυμα σε όλους: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.