Κορωνοϊός – Εργαζόμενοι “πρώτης γραμμής”

80
εργαζόμενοι
- Διαφήμιση -

Είναι εργαζόμενοι που εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού καλούνται να παραμείνουν στα πόστα τους και να εργαστούν για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας μας. Μέσα από το serrespost.gr αναφερθήκαμε από την πρώτη μέρα στην προσφορά των επαγγελματιών υγείας η οποία είναι ανεκτίμητη…

Σήμερα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάζονται για την καθαριότητα και την προμήθεια ειδών διατροφής.

- Διαφήμιση -

Είναι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και οι εργαζόμενοι στα Σούπερ Μάρκετ…

Αυτό είναι το μήνυμα του Νίκου Γεωργίου ο οποίος είναι εργαζόμενος στην καθαριότητα:
Επί καθημερινής βάσης ξεκινάμε πάντα δυναμικά από τα χαράματα και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους πολίτες αλλά και σε όλους τους συναδέλφους των (απορριμματοφόρων οδηγών, συνοδών εργάτες καθαριότητας, οδοκαθαριστές) που αγωνίζονται να κρατήσουν καθαρούς τους δήμους σε όλες τις γειτονιές τής χώρας μας με μεγάλο κίνδυνο την προσωπική μας Υγεία.
Συνεχίζουμε το έργο μας με μεγάλη υπευθυνότητα για το οποίο μας έχει ανατεθεί είτε αυτό λέγεται βροχή κρύο καύσωνας και ακόμα τώρα περισσότερο αυτό που αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως και ονομάζεται κορωνοϊός.
Το μήνυμα είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, δεν ερχόμαστε σε επαφή με ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας, ώστε να τους προστατεύσουμε.

Τι γίνεται όμως στα Σούπερ Μάρκετ;
Από σήμερα ισχύει το διευρυμένο ωράριο στα Σούπερ Μάρκετ δηλαδή 07:00 με 22:00… Και ανοιχτά τις Κυριακές!
– Πως θα καλυφθούν οι επιπλέον ώρες;
– Θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι υπερωριακή εργασία;
– Θα γίνουν νέες προσλήψεις;
– Θα διενεργηθούν έλεγχοι από τον επόπτη εργασίας;

Ας ελπίσουμε ότι όπως οι εργαζόμενοι, έτσι και οι εργοδότες θα “βάλουν πλάτη” και δεν θα έχουμε κρούσματα απλήρωτης υπερεργασίας. Άλλωστε τα ταμεία των σουπερμάρκετ σημειώνουν απίστευτους τζίρους….

Πρέπει όμως και εμείς οι πολίτες να σεβόμαστε τους εργαζομένους. Να τηρούμε τα μέτρα και να περιορίζουμε τα ψώνια μας στα εντελώς απαραίτητα!!!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.