ΕΒΕΣ: Οι επιχειρήσεις με ζημίες λόγω κορωνοϊού να καταθέσουν προτάσεις αντιμετώπισης

Επιστολή βράβευση Επιστολή ενημερωτική εκδήλωση Επιστολή τριτοβάθμια Δημάρχους ΕΒΕΣ
- Διαφήμιση -

Το Επιμελητήριο Σερρών καλεί τους επιχειρηματίες – μέλη του να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την επιδημία του κορωνοϊού στη λειτουργία της επιχείρησής τους, προκειμένου να τις προωθήσουν στα αρμόδια Υπουργεία.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρει:

Αγαπητά μέλη,
Ενόψει των μέτρων που σχεδιάζει η Κυβέρνηση για την ανακούφιση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που έχουν επαγγελματική εγκατάσταση ή δραστηριότητα στις περιοχές που θα επηρεαστούν από την επιδημία του κορωνοϊού, παρακαλούμε όπως μας υποβάλετε τις προτάσεις σας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την επιδημία στη λειτουργία της επιχείρησής σας.

- Διαφήμιση -

Ειδικότερα, παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε στα ακόλουθα:
Εάν πλήττεται η επιχείρησή σας από την επιδημία του κορωνοϊού.
Σε περίπτωση καταφατικής απάντησης, περιγράψετε τις επιπτώσεις στην επιχείρησή σας, τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζετε, εάν αναμένετε αυτά να ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και τις προτάσεις σας για την ενίσχυση της λειτουργίας της επιχείρησής σας.
Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, εάν πιστεύετε ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις στο προσεχές διάστημα.
Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τις απαντήσεις σας έως την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 είτε στο e-mail: eves@eves.gr είτε στο fax: 23210 99740, προκειμένου να τις συγκεντρώσουμε και να τις προωθήσουμε προς τα αρμόδια Υπουργεία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.