Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων: “Η Αλήθεια για τη σύνδεση του ειδικού σχολείου με Φυσικό Αέριο”

ΔΠΣ - Ανακοίνωση για τη χρηματοδότηση serrespost ΔΠΣ: "Έργα στην περιοχή της Σιγής επί serrespost.gr διυλιστήριο Πρωτοβουλία Σερραίων Συνέλευση και αρχαιρεσίες
- Διαφήμιση -

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων και το οποίο συνυπογράφουν και οι 5 Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης αναφέρεται:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το θέμα της σύνδεσης των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) με το φυσικό αέριο, εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων έχουμε να παραθέσουμε τα εξής.

- Διαφήμιση -

Η δημοτική αρχή Αγγελίδη το έργο της εγκατάστασης φυσικού αερίου στο Σχολικό Συγκρότημα Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης το παρέδωσε στη νέα δημοτική αρχή δημοπρατημένο με ανάδοχο στις 30 Ιουλίου 2019 και εν συνεχεία επί των ημερών της νέας δημοτικής αρχής υπογράφτηκε η σύμβαση και υλοποιήθηκε το έργο.
Η εξασφάλιση χρηματοδότησης του ως άνω έργου έγινε με πρωτοβουλία της πρώην Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κας Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά, την οποία έχουμε ευχαριστήσει δημόσια για το έργο αυτό, όπως και για την εξασφάλιση χρηματοδότησης της θέρμανσης της πισίνας του ειδικού σχολείου που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας Αγγελίδη.

Συγκεκριμένα το ιστορικό του έργου της εγκατάστασης φυσικού αερίου στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και της σύνδεσης με φυσικό αέριο έχει ως εξής:

⦁ Στις 01-11-2017 το δημοτικό συμβούλιο Σερρών με την απόφασή του με αριθμό 820/01-11-2017 αποφάσισε την έγκριση εκπόνησης μελέτης για την εγκατάσταση φυσικού αερίου στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
⦁ Η μελέτη εγκρίθηκε από τον διαχειριστή του δικτύου ΔΕΔΑ Α.Ε. με το έγγραφο αρ. 855/10-01-2019.
⦁ Στις 14 Ιουνίου 2019 με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με αρ. 135/14-06-2019 έγινε η έγκριση των τευχών δημοπράτησης.
⦁ Η δημοπρασία του έργου προϋπολογισμού 38.500 € μετά από τις απαραίτητες δημοσιεύσεις έγινε στις 30 Ιουλίου 2019.
⦁ Στις 18-11-2019 υπογράφτηκε σύμβαση ύψους 18.600,58 € συν Φ.Π.Α. με την εταιρεία ΑΜΙΚΑΤ Α.Ε. και εν συνεχεία υλοποιήθηκε το έργο.
Αυτό είναι το ιστορικό του συγκεκριμένου έργου.
Ο πολιτικός πολιτισμός και η ηθική επιβάλλουν την ανάδειξη της αλήθειας και την απόδοση δικαίου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.