Ίκαροι: Αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομής

94
Ίκαροι
- Διαφήμιση -

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργείου Υγείας, για την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας για 14 ημέρες και για προληπτικούς λόγους, με στόχο την μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα, το Δ.Σ του Α.Ο.Κ “ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ” ΣΕΡΡΩΝ μετά από έκτακτη συνεδρίαση και με μοναδικό γνώμονα την υγεία όλων, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου από 11/03/2020 και για το ίδιο χρονικό διάστημα (14 ημέρες).

Η Διοίκηση παρακολουθεί τα γεγονότα και θα ενημερώνει άμεσα για κάθε εξέλιξη που αφορά αγώνες και δραστηριότητες, ενώ ευελπιστεί στην κατανόηση όλων των νεαρών αθλητών και των γονέων τους για την συγκεκριμένη απόφαση.

- Διαφήμιση -

Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση και για τα αγωνιστικά τμήματα σε συνεννόηση πάντα με τις αρμόδιες διοργανώτριες αρχές (Ε.Ο.Κ-Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ) καθώς και με τον ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.