Κορυφαίοι παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ στο Δ.Σερρών – Βίντεο

693
Μπάσκετ
- Διαφήμιση -

Κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) επισκέφθηκε το Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη, το μεσημέρι της Δευτέρας, 9 Μαρτίου.

Η συνάντηση, έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Σερρών. Επικεφαλής του κλιμακίου, ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενώ συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νικόλαο Νικολόπουλο, και τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΟΚ, τον προπονητή Γιώργο Προεστό.

- Διαφήμιση -

Στόχος της επίσκεψης του κλιμακίου της ΕΟΚ στο Δήμο Σερρών, είναι να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μπάσκετ και οι ομάδες του σε επίπεδο Νομού Σερρών.

Μέσα απ’ τη συνάντηση ΕΟΚ και Δημάρχου, επανεπιβεβαιώθηκε η διάθεση του Δήμου Σερρών να στηρίξει την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, η οποία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα λάβει χώρα στις Σέρρες, απ’ τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τις αρχές Ιουλίου.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της παραπάνω προετοιμασίας, θα πραγματοποιηθεί και σχετικό τουρνουά φιλικών παιχνιδιών.

Αναφορικά με την επίσκεψη, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης δήλωσε ότι «η προαγωγή του Αθλητισμού, είναι κομμάτι των στοχεύσεων που έχουμε βάλει ως Δημοτική Αρχή. Νομίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά, διότι έχουμε ανθρώπους εδώ στις Σέρρες που αγαπούν κυριολεκτικά και είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ και νομίζω ότι τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε».

Τέλος, να σημειωθεί ότι, κατά την επίσκεψη του κλιμακίου της ΕΟΚ στο Δημαρχείο Σερρών, το «παρών» έδωσαν: ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Σερρών, Ιωάννης Δεσποτίδης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Ιωάννης Τουρτούρας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών, Βασίλης Χρυσανθίδης, ο Έφορος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, Θάνος Μηλούσης, το Μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Κωνσταντίνος Βέρρος, και ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Σερρών, Νικόλαος Ιλανίδης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.