Αναβάλλονται δύο εκδηλώσεις του Δ. Σερρών

319
Οικονομική Ανόρυξη γεώτρησης Προμήθεια Προμήθεια επιτροπή Διαγωνισμός
- Διαφήμιση -

Ως έκτακτο μέτρο για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού, ο Δήμος Σερρών σας ανακοινώνει ότι αναβάλλονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

α. η ημερίδα για το Ύψωμα 731, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, 8 Μαρτίου, και ώρα 11:30π.μ., στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

- Διαφήμιση -

Ύψωμα 731

β. η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για την ίδια μέρα, στην αίθουσα του Ομίλου «Ορφέας» Σερρών, και ώρα 19:30, απ’ το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Σερρών, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα των Γυναικών.

Ημέρα Γυναίκας

Να σημειωθεί πως, σε ό,τι αφορά τις εκδηλώσεις για το Ύψωμα 731, θα τελεστεί κανονικά η επιμνημόσυνη δέηση στον αδριάντα του Εμμανουήλ Παππά, στην Πλατεία Ελευθερίας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00π.μ. Στις 11:30π.μ., θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Σερρών, στην οποία θα συμμετάσχουν ο συγγραφέας-ερευνητής, Ηλίας Κοτρίδης, και ο π. Υπουργός και Πρόεδρος της Ένωσης Συγγενών Πεσόντων κατά το Έπος 1940-41, Γεώργιος Σούρλας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.