Ομοφωνία και ενέργειες για το σχολείο της Ορεινής – Βίντεο

330
Ορεινή
- Διαφήμιση -

Το θέμα της φοίτησης 21 παιδιών μεταναστών στο Δημοτικό σχολείο της Ορεινής, έφερε στο Δημοτικό συμβούλιο Σερρών, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Αθ.Γάτσιος.

Ο κ. Γάτσιος μετέφερε την κατάσταση που επικρατεί μέχρι σήμερα, τονίζοντας ότι στην περιοχή υπάρχει ομαλή συμβίωση μεταναστών και ντόπιων κατοίκων, τόνισε όμως πως  αυτή η ηρεμία διαταράσσεται από την προοπτική φοίτησης των μικρών Αφγανών στο Δημοτικό Σχολείο της Ορεινής.

- Διαφήμιση -

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κ.Γάτσιος εξηγεί τους λόγους που καθιστούν προβληματική την κατάσταση, ενώ με πρόταση του Δημάρχου απεστάλη έγγραφο, το οποίο συνέταξαν  εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προς τον Περιφερειακό Δ/ντη Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Κενρτικής Μακεδονίας, με αίτημα τη λειτουργία σχολείου για τα παιδιά των μεταναστών εντός των ξενοδοχειακών μονάδων στις οποίες διαμένουν.

Tο έγγραφο προς τον Περιφερειακό Δ/ντη, υπογεγραμμένο από τον Δήμαρχο Σερραίων:

Η εισήγηση του Δημοτικού Συμβούλου Αθ.Γάτσιου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών:

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.