Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών

ΘΕΜΑ 1ο: Ορισμός εξωτερικού δικηγόρου για τη νομική εκπροσώπηση του Δινάκη Κωνσταντίνου του Γεωργίου, Αντιδημάρχου Καθημερινότητας και Ποι
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών, την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14.00΄ μ.μ, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του VI Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σε συνεδριάση για την συζήτηση της Αίτησης Ανάκλησης του Δήμου Σερρών, κατά της 4/2020 Πράξης του Επιτρόπου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

- Διαφήμιση -

ΘΕΜΑ 2ο: Αναμόρφωση εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 (5η), για την ενίσχυση κωδικών εσόδων, εξόδων, κλπ (υποχρεωτική).

ΘΕΜΑ 3ο: Ματαίωση της Δημόσιας, Ανοικτής, Διεθνούς, Ηλεκτρονικής διαδικασίας επιλογής αναδόχου για την προμήθεια με τίτλο: “Βελτίωση – Ενεργειακή Αναβάθμιση δικτύου φωτισμού με χρήση νέων τεχνολογιών και εξοικονόμηση ενέργειας”, συνολικού προϋπολογισμού 2.945.536,30€, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. (24%), που φέρει στο ΕΣΗΔΗΣ τον Συστημικό Αύξοντα Αριθμό “68240”

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.