Τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν θέλεις να είσαι παραγωγικός στη δουλειά

104
- Διαφήμιση -

Αν θέλεις να είσαι πιο παραγωγικός στη δουλειά σου, τότε, πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αυτά τα πράγματα.

Στη δουλειά σου θέλεις να είσαι όσο πιο παραγωγικός μπορείς. Αλλά δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Κάποιες μέρες μπορείς να πετύχεις άπειρα πράγματα και άλλες δεν έχεις διάθεση να κάνεις απολύτως τίποτα!

- Διαφήμιση -

Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα που τα κάνεις και σου μειώνουν την παραγωγικότητα. Είναι καθημερινά πράγματα που δεν τους δίνεις σημασία, έχουν, όμως, αρνητικές επιπτώσεις στο πόσο παραγωγικός είσαι στη δουλειά σου.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

1. Το να δουλεύεις λιγότερο μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα
Κάποιες φορές μπορείς να πιστεύεις ότι με το να δουλεύεις όλη μέρα έχει τα αποτελέσματα που θέλεις. Αλλά αυτό δεν ισχύει! Έχει να κάνει με διάφορους άλλους παράγοντες. Επίσης, αν ξεκουράζεσαι μπορεί να έχει πολύ σημαντικά αποτελέσματα στην παραγωγικότητά σου.

2. Μην κάνεις τα πάντα μόνος σου
Μπορείς να ζητάς βοήθεια από τους συναδέλφους σου όταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε όλα μόνος σου. Γενικά στη δουλειά πρέπει να αφήσεις την ατομική συμπεριφορά σου στην άκρη. Πρέπει να αρχίσεις να λειτουργείς σε ένα κλίμα μεγαλύτερης ομαδικότητας.

3. Μην είσαι τελειομανής
Δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα τέλεια. Άσε τον εαυτό σου να κάνει λάθη και γενικά χαλάρωσε. Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά!

4. Σημαντική είναι ξεκούραση
Μην αφήνεις τις άδειες σου να πηγαίνουν στράφι και εσύ να δουλεύεις. Χρησιμοποίησέ τες όσο καλύτερα μπορείς για να ξεκουραστείς, να αποφορτιστείς και να επστρέψεις ξεκούραστος στη δουλειά σου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.