Στο Α΄εξάμηνο του 2020 οι μειώσεις τιμολογίων ΔΕΥΑΣ στα χωριά του Δ.Σερρών – Βίντεο

ΔΕΥΑΣ
- Διαφήμιση -

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς τοποθέτησε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης την υλοποίηση της εξαγγελίας της Δημοτικής Αρχής, για μείωση κατά 30% της τιμής του νερού στην περιφέρεια του Δήμου Σερρών.

Διαβεβαίωσε, ότι «όλα θα προχωρήσουν όπως τα είχαμε πει προεκλογικά καθώς οι εξαγγελίες μας ήταν κοστολογημένες».

- Διαφήμιση -

Η μείωση της τιμής του νερού έρχεται να εξισορροπήσει τις μεγάλες αυξήσεις που είχαν προηγηθεί. Μεσομακροπρόθεσμος στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να υπάρξει μείωση της τιμής του νερού και για την πόλη των Σερρών. Ο συγκεκριμένος στόχος συνδέεται με τη μείωση του κόστους λειτουργίας της ΔΕΥΑΣ.

Η ύπαρξη διαφορετικών τιμολογίων προβλέπεται από τη νομοθεσία, τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Αλ. Χαλκιόπουλος. Εστίασε, παράλληλα, στο γεγονός ότι οι ανάγκες χρήσης νερού στην ύπαιθρο είναι πιο αυξημένες σε σύγκριση με την πόλη.
Προειδοποίησε, όμως, ότι όσοι προβαίνουν σε αλόγιστη χρήση νερού δε θα δουν μείωση στο λογαριασμό τους, σε αντίθεσή με εκείνους που κινούνται σε λογικά πλαίσια κατανάλωσης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.