Ο Δήμος Σερρών συνεχίζει τις επισκευές στα πεζοδρόμια

136
πεζοδρόμια
- Διαφήμιση -

Προχωρούν με σταθερό ρυθμό και θα συνεχιστούν για τους επόμενους τέσσερις μήνες οι επισκευές των πεζοδρομίων στην πόλη των Σερρών.

Πρόκειται για μια εκτεταμένη διαδικασία αποκατάστασης, που ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα, και την έχει αναλάβει το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών.

- Διαφήμιση -

Επικεφαλής και συντονιστής των εργασιών, είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Έργων-Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας-Παλλαϊκής Άμυνας και Πολεοδομίας, Γιώργος Νυχτοπάτης.

Αναφορικά με την παραπάνω προσπάθεια, ο κ. Νυχτοπάτης δήλωσε ότι: «Στόχος της Υπηρεσίας μας, είναι, μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες, να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας σε όλες τις γειτονιές της πόλης, ώστε να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τα πιο σοβαρά προβλήματα. Παράλληλα, και σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρασίνου, προχωράμε τις εργασίες μας για την αφαίρεση των πρέμνων από ολόκληρη την πόλη των Σερρών».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.