Ημερίδα: «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» – Βίντεο

478
Ημερίδα
- Διαφήμιση -

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Σερρών, μέλος του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων διοργανώνουν, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του πληθυσμού για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών, Ημερίδα εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των Εκπαιδευτικών Προσχολικής Αγωγής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των συλλόγων γονέων, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρες 17:00 – 20:00 στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.

Η Εκστρατεία πραγματοποιείται με την συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών και Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και την ευγενική χορηγία της Pfizer.

- Διαφήμιση -

Σκοπός της Ημερίδας, είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών και των γονέων σε θέματα ορθής χρήσης αντιβιοτικών και εμβολίων και η εξοικείωσή τους με κατάλληλα διαμορφωμένο και εγκεκριμένο παιδαγωγικό υλικό, το e-bug, που χρησιμοποιείται ήδη με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν κατάλληλα την πληροφορία στους μαθητές τους με στόχο αλλαγή της νοοτροπίας στη χρήση των αντιβιοτικών.

Για να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.