Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης

Νιγριτινών Θεσσαλονίκης
- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να διασκεδάσουν μέχρι αργά. Το χορευτικό τμήμα των Νιγριτινών, είχε ακόμη μια εντυπωσιακή παρουσία.

Στους χαιρετισμούς τους, ο πρόεδρος του Συλλόγου, ο Δήμαρχος Βισαλτίας και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων, τόνισαν την ανάγκη ύπαρξης των πολιτιστικών Συλλόγων, διότι αποτελούν το ανάχωμα στην διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

- Διαφήμιση -

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στον Σύλλογο ο Πέτρος Γκιομίσης και ο Αντώνης Τσέλιος. Επίσης ο Σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Νιγρίτας “ΒΙΣΑΛΤΕΣ” για την μεγάλη κοινωνική προσφορά τους, κυρίως στο τμήμα αιμοδοσίας και όχι μόνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Μασλαρινός, ο Γραμματέας του Δήμου κ. Παπαθανασίου, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων κ. Σαμαράς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης κ. Μαλούδης, η διαμερισματική σύμβουλος του Δήμου Ευόσμου κ. Μάλλιου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου κ. Δημόπουλος και σύσσωμο το ΔΣ του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ με τον πρόεδρό τους κ. Κουβαλάκη.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.