Συγχαρητήρια επιστολή ΟΕΒΕΣΣ για την εκλογή του Απ.Τζιτζικώστα

Με απόφαση Τζιτζικώστα καταργούνται τα ανταποδοτικά τέλη ΠΚΜ Τζιτζικώστας Μητροπολίτη ΕΣΠΑ ΟΕΒΕΣΣ Τσίπρα Κεντρική Αμφίπολη
- Διαφήμιση -

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών, αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν δημόσια τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζτζικώστα για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (ΕτΠ).

Πρόκειται για μία σημαντική προσωπική επιτυχία του κ. Τζτζικώστα καθώς για πρώτη φορά εκλέγεται σε αυτήν την θέση Έλληνας πολιτικός.

- Διαφήμιση -

Αποτελεί τιμή για τη Μακεδονία μας, τιμή για την Περιφερειακή Ενότητα των Σερρών, να ηγείται της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και εκφράζουμε την πεποίθηση πως από αυτή τη θέση θα στηρίξει με κάθε μέσο τον επιχειρηματικό κόσμο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.