Οι Σέρρες πρωταγωνιστούν στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό “F1inSchools”

235
F1inSchools
- Διαφήμιση -

Επιστολή υπευθύνων σχολικών μονάδων που συμμετέχουν στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό “F1inSchools”:Η συμμετοχή δημόσιων σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Σερρών στο διαγωνισμό F1inSchools μπορούμε να πούμε πλέον ό,τι τείνει να γίνει παράδοση.

Το F1inSchools είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τεχνολογίας στον κόσμο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά.

- Διαφήμιση -

Κάθε χρόνο σχολεία του Νομού μας συμμετέχουν και έχουν αναδείξει τις Σέρρες σε πρώτη δύναμη του Πανελλήνιου Διαγωνισμού αποσπώντας τα τελευταία χρόνια τα πρώτα βραβεία. Φέτος συμμετέχουμε τρία Δημοτικά Σχολεία. Το Δημοτικό Σχολείο Αλιστράτης, το 13ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών και το 20ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

Αρωγός σ’ αυτήν την προσπάθεια στέκεται ο επιχειρηματικός κόσμος του Ν. Σερρών που καλύπτει τις δαπάνες και τα έξοδα των ομάδων.

Η ψυχή όμως αυτής της προσπάθειά μας είναι το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, που στέκεται δίπλα μας τόσο ηθικά όσο και οικονομικά από το 2018.
Κατανοούμε την πρόσφατη απόφαση της Διοίκησης του Αυτοκινητοδρομίου για περικοπή της χρηματοδότησης ανά σχολείο για τη φετινή χρονιά. Η ανάληψη όμως της δαπάνης μετακίνησης των σχολικών ομάδων στην Αθήνα είναι για μας το ίδιο σημαντική!!!

Ευχαριστούμε τα μέλη του ΔΣ και πιο πολύ τον Πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, που θα είναι ο αρχηγός της αποστολής μας με στόχο την ανάληψη της διοργάνωσης του διαγωνισμού στις Σέρρες!!!
Οι τελικοί κερδισμένοι από αυτή τη συλλογική προσπάθεια είναι οι μικροί μαθητές μας, ή με πιο απλά λόγια, το μέλλον του τόπου μας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.