Νέο δημοτικό στο Νέο Σούλι 1.740.000 ευρώ με απόφαση Κ.Καραμανλή – Βίντεο

397
Καραμανλής
- Διαφήμιση -

Στην απαιτούμενη έγκριση της δέσμευσης των 1.740.000,00 ευρώ προχώρησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, για την κατασκευή ενός νέου σχολικού κτιρίου για τις ανάγκες στέγασης της σχολικής μονάδας του δημοτικού σχολείου Νέου Σουλίου Δήμου Εμμανουήλ Παππά για την εξυπηρέτηση ενός ενιαίου πολυδύναμου σχολικού συγκροτήματος από το Πρόγραμμα δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου υποδομών και Μεταφορών.

Τον Υπουργό ευχαρίστησε δημόσια ο δήμαρχος, κ. Δημήτρης Νότας μιλώντας στο serrespost.gr,  για το αναπτυξιακό αυτό έργο το οποίο θα αφήσει ένα αποτύπωμα στη τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρο το Νομό Σερρών καθώς οι επενδύσεις στην παιδεία κρατάνε ζωντανή τη χώρα.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Νότας δήλωσε: «Πραγματικά είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, γιατί όχι μόνο το ύψος της χρηματοδότησης είναι πάρα πολύ μεγάλο 1.740.000 ευρώ, σημαντικότερο όμως είναι το πρόβλημα που θα λύσει γιατί για εμάς η δημιουργία ενός νέου σχολείου στο Ν. Σούλι στο μεγαλύτερο οικισμό έχω ξαναπεί ολοκλήρου του Νομού , το Νέο Σούλι εξελίσσεται σε προάστιο και κωμόπολη της πόλης των Σερρών θα δώσει μια αναπτυξιακή ώθηση γιατί δημιουργεί τις βασικές υποδομές για να αναπτυχθεί ολόκληρη η τοπική κοινωνία αλλά και η κοινωνία του Νομού Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.