Εγκρίθηκαν 34 νέα επιχειρησιακά Οργανώσεων Παραγωγών οπωροκηπευτικών ύψους 28 εκατ. ευρώ

237
νέα επιχειρησιακά
- Διαφήμιση -

Την έγκριση 34 νέων Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Οργανώσεων Παραγωγών Οπωροκηπευτικών προϋπολογισμύ 28,7 εκατ. ευρώ ενέκρινε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τα εν λόγω επιχειρησιακά προγράμματα εγκρίθηκαν με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε η τροποποίηση 113 υφιστάμενων προγραμμάτων. Να σημειωθεί πως το 50% έως 60% του συνολικού ποσού αφορά την ενωσιακή συμμετοχή το δε  υπόλοιπο ποσό την ιδία συμμετοχή των οργανώσεων.

- Διαφήμιση -

Σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο αναφέρει πως «ο κλάδος των οπωροκηπευτικών αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους, αυξάνοντας συνεχώς το μερίδιο συμβολής του στο εθνικό ΑΕΠ. Οι Οργανώσεις Παραγωγών με τη συμμετοχή τους στα Επιχειρησιακά Προγράμματα επιτυγχάνουν σημαντική βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, εκσυγχρονισμό των παραγωγικών τους μονάδων, αύξηση του όγκου παραγωγής και υψηλής ποιότητας παραγομένων…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.