Προνοιακά επιδόματα Φεβρουαρίου 2020: Πότε πληρώνει ο ΟΠΕΚΑ

80
- Διαφήμιση -

Ανάμεσα στα επιδόματα που πληρώνει ο ΟΠΕΚΑ, όπως το ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2020 και το επίδομα παιδιού Α21, είναι και τα Προνοιακά επιδόματα Φεβρουαρίου 2020, τα οποία θα καταβάλλονται πλέον και αυτά, την ίδια ημέρα και αυτή θα είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα.

Επομένως, το επίδομα ενοικίου, το ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2020 και τα προνοιακά επιδόματα μηνός Φεβρουαρίου, αναμένεται να πληρωθούν για τον μήνα Φεβρουάριο 2020, την τελευταία εργάσιμη ημέρα.

- Διαφήμιση -

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής (δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμεΑ).

Προνοιακά επιδόματα Φεβρουαρίου 2020 – Πότε θα πληρωθούν:

Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ στα Προνοιακά επιδόματα Φεβρουαρίου 2020 στους δικαιούχους τους, θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εργάσιμη μέρα του Φεβρουαρίου 2020, δηλαδή την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.