100 θέσεις εργασίας στα Lidl, με αποδοχές που φτάνουν ακόμη και τα 2.900 ευρώ

428
- Διαφήμιση -

100 θέσεις εργασίας προσφέρει, αυτή τη στιγμή, η γνωστή αλυσίδα super market Lidl. Πρόκειται για θέσεις που αφορούν σε μια σειρά ειδικοτήτων – κυρίως στις πωλήσεις – σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα.

Έτσι, αυτή τη στιγμή, προσφέρεται 1 θέση εργασίας για διοικητικά στελέχη πωλήσεων, 1 θέση γραμματείας, 74 θέσεις που αφορούν στον τομέα των πωλήσεων, 1 trainee και μια αποθήκης.

- Διαφήμιση -

Ορισμένες που ξεχωρίζουν είναι η θέση Networking Engineer στη Σίνδο Θεσσαλονίκης (με αποδοχές που ξεκινούν περίπου από 2.100€ μικτά, φτάνοντας περίπου τα 2.900€ μικτά στο 4ο έτος απασχόλησης), η θέση Property Manager στη Θεσσαλονίκη (αποδοχές που ξεκινούν περίπου από 1.900€, φτάνοντας περίπου τα 2.630€ στο 4ο έτος απασχόλησης) αλλά και οι Διευθυντές-τριες Καταστήματος στο Νομό Μεσσηνίας (αποδοχές που ξεκινούν από 1.700€ μικτά κατά την εκπαίδευση και φτάνουν τα 2.500€ μικτά στο 4ο έτος απασχόλησης).

Η εταιρεία προσφέρει και θέσεις για υπάλληλο καταστήματος (μερική απασχόληση) σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, με αποδοχές που ξεκινούν από περίπου 500€ μικτά, για 4ωρη εργασία.

Δείτε όλες τις θέσεις εδώ: kariera.lidl.gr

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.