Περίσσεψε η αισιοδοξία στην Agrotica, σε επόμενο χρόνο οι εμπορικές πράξεις από τα Σχέδια Βελτίωσης

154
Agrotica
- Διαφήμιση -

Μόνο τα Σχέδια Βελτίωσης δεν αρκούν για να πάρει μπρος η οικονομία, όπως φάνηκε από την 28η έκθεση Agrotica, με το σαφές πλάνο να λείπει από τους παραγωγούς οι οποίοι παράλληλα είδαν το εισόδημά τους να πιέζεται έτι περαιτέρω μετά από μία ακόμη δύσκολη χρονιά και τους εγκριθέντες των προγραμμάτων να περιορίζονται προς το παρόν σε μία νέα αλλά πιο ώριμη έρευνα αγοράς.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι συντελεστές των αγροτικών μηχανημάτων στο Agronews.gr και την Agrenda, οι εγκρίσεις των Σχεδίων Βελτίωσης έφεραν κύματα κόσμου στο χώρο τους, έδωσαν ώθηση σε νέες συζητήσεις υπό πιο ώριμη βάση, αλλά για το «ζουμί» που είναι οι εμπορικές πράξεις στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων δόθηκε νέο ραντεβού εν ευθέτω χρόνο.

- Διαφήμιση -

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι πωλήσεις θα «γράψουν» τους επόμενους μήνες και όταν το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με το κομμάτι της υλοποίησης αλλά και της χρηματοδότησης από τον τραπεζικό τομέα που εξακολουθεί να είναι…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.