Ερώτηση για το Φυσικό Αέριο στο Ειδικό Σχολείο Σερρών

Αρ.Παπαφωτίου: Μοιρασιά στις προσλήψεις covid Διαμαρτυρία και αποχώρηση Παπαφωτίου Αριάδνη Παπαφωτίου πρόταση για σύμπραξη Αριάδνη Παπαφωτίου: "Έχουμε και online serrespost Ανακοίνωση της επικεφαλής της παράταξης serrespost Δελτίο Τύπου εξέδωσε η επικεφαλής της "Δύναμης serrespost Τοποθέτηση Αριάδνης Παπαφωτίου για τα serrespost ιικού φορτίου Παπαφωτίου ΚΕΔΗΣ Δύναμη Σερραίων Αριάνδη Παπαφωτίου Γεωργουλα Εμμανουήλ Παπά ιικού φορτίου
- Διαφήμιση -

Επίκαιρη ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, για το άλυτο ακόμη πρόβλημα της σύνδεσης του κτιρίου του Ειδικού Σχολείου Σερρών με το Φυσικό Αέριο, κατέθεσε η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων Αριάδνη Παπαφωτίου.
Η καθυστέρηση της σύνδεσης, επιβαρύνει τον προϋπολογισμό με τεράστια έξοδα θέρμανσης για έναν ακόμη χειμώνα ενώ άλυτο είναι και το πρόβλημα της έλλειψης δυνατότητας, το κτίριο των 1.400 τμ να θερμαίνεται τμηματικά.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

- Διαφήμιση -

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών
Ερωτάσθε

1) Για ποιό λόγο μπαίνοντας ήδη στον δεύτερο μήνα του 2020 το έργο σύνδεσης του συγκεκριμένου κτιρίου με το Φυσικό Αέριο δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, αν και ο ανάδοχος έχει αναδειχθεί από το 2019 και ο τρέχων χειμώνας ήδη φεύγει.

2) Πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες σύνδεσης προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα θέρμανσης η οποία σημειωτέον είναι εξαιρετικά κοστοβόρα (απαιτούνται 5.500 λίτρα πετρελαίου/20ήμερο) λόγω του τεράστιου μεγέθους του κτιρίου (1400 τμ). Σημειώνεται οτι ο σταθμός παροχής του Φ.Α. από τον οποίο τροφοδοτείται και το Νοσοκομείο Σερρών, απέχει ελάχιστα (μόλις 70 μ) από το κτίριο.

3) τέλος ερωτάσθε, εάν ο Δήμος Σερρών σκοπεύει να συνδράμει και με ποιόν τρόπο (προτείνω την σύνταξη μελέτης) στην επίλυση του προβλήματος της τμηματικής θέρμανσης του κτιρίου.
Η ύπαρξη ενός και μοναδικού καυστήρα (εκ κατασκευής του κτιρίου) για όλο το συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται ΠΕΝΤΕ διαφορετικών ωραρίων Σχολεία και δομές σε ισάριθμες πτέρυγες, καθιστά προβληματική την διαχείριση θέρμανσης και οδηγεί σε άσκοπη σπατάλη, αφού επιβάλλει ή όλα τα καλοριφέρ του κτιρίου να καίνε ή όλα να είναι σβηστά ανεξάρτητα εαν οι χώροι φιλοξενούν ή όχι μαθητές και εργαζόμενους.

Με εκτίμηση
ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Επικ. ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.