Σε εφαρμογή τα Σχέδια Βελτίωσης με αυξημένο αριθμό δικαιούχων ανά Περιφέρεια

ΥΠΑΑΤ: Μέτρα συγκράτησης κόστους παραγωγής Έκθετοι 30.000 αγρότες με αμφισβητούμενη serrespost ΚΑΠ μικροκαλλιεργητές Μητρώο Γεωργών ενστάσεις Σχέδια Βελτίωσης
- Διαφήμιση -

Αυξάνεται ο αριθμός των αγροτών που αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στο Μέτρο των Σχεδίων Βελτίωσης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για τον εκσυγχρονισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «ο υπουργός προχώρησε στην αξιοποίηση της δυνατότητας υπερδέσμευσης για την κατανομή πόρων ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που θα κινητοποιήσει συνολικούς πόρους ύψους 1,2 δισ. ευρώ.

- Διαφήμιση -

Αυτό σημαίνει ότι 2 στους 3 αγρότες (64%) που έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα θα αποκτήσουν τη δυνατότητα χρηματοδότησης από το συγκεκριμένο Μέτρο.

Σημειώνεται ότι η τελευταία φορά που προκηρύχθηκαν Σχέδια Βελτίωσης ήταν το 2011.

Η δυνατότητα υπερδέσμευσης η οποία παρέχεται, συντελεί ουσιαστικά στην άμεση ολοκλήρωση από τις Περιφέρειες της αξιολόγησης και της ένταξης…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.