Η 1η Ελληνική εφαρμογή εκπαίδευσης οδηγικής συμπεριφοράς στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

208
εκπαίδευσης οδηγικής συμπεριφοράς
- Διαφήμιση -

Την Κυριακή 26/1 στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, θα τεθεί πιλοτικά η πρώτη Ελληνική εφαρμογή εκπαίδευσης οδηγικής συμπεριφοράς η οποία αναπτύχθηκε υπό την αιγίδα του οργανισμού IN.TE.SO.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από μέλη του οργανισμού όπου αφιέρωσαν για την εξολοκλήρου ανάπτυξη της εκατοντάδες ώρες εθελοντικά.
Η εφαρμογή προσομοίωσης οδηγικής συμπεριφοράς θα είναι αρχικά ελεύθερα διαθέσιμη στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών κάθε Κυριακή 13:00 με 15:00.
Η εφαρμογή όπως και όλες οι δράσεις του οργανισμού στηρίζονται οικονομικά αποκλείστηκα από τα μέλη του οργανισμού έτσι λόγω ελλείψεων θα εφαρμοστεί αρχικά το βασικό μέρος και μελλοντικά θα προστεθεί εξειδικευμένος εξοπλισμός όπου θα αναδείξει την εφαρμογή και την χρήση της σε μεγαλύτερη έκταση.

- Διαφήμιση -

Αρχικά στόχος είναι εντός του επόμενου μήνα να δημιουργηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το πρώτο και μοναδικό πρωτάθλημα οδηγικής συμπεριφοράς με σκοπό την σωστή βιωματική εκπαίδευση σε όλες τις ηλικίες, εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία της προσομοίωσης.

Με έκπληξη παρατηρείται ότι ενώ η οδήγηση σε υπολογιστή έχει εξοικειωμένο κοινό όταν χρειάζεται να εφαρμοστεί ”σωστή οδηγική συμπεριφορά” αποδεικνύεται ένας νέος άθλος για μικρούς και μεγάλους και γίνεται αντιληπτό ότι ο ”σεβασμός στους κανόνες” κάνει την διαφορά και φέρνει την ασφάλεια!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.