Οι αλλαγές που έρχονται στα διπλώματα οδήγησης

- Διαφήμιση -

Για τα νέα διπλώματα οδήγησης, έκανε λόγο ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλής, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα είναι έτοιμο το νέο νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο θα περιέχεται υψηλή δόση τεχνολογίας, ενώ οι νέες αυτές αλλαγές για τα διπλώματα οδήγησης που αναμένεται να υλοποιηθούν, έχουν στόχο η όλη διαδικασία να μη θυμίζει τις παλαιότερες που ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρες.

- Διαφήμιση -

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υποδομών:
«Είμαστε σε μια διαδικασία μέσα στο επόμενο τρίμηνο με τον αρμόδιο Υφυπουργό να παρουσιάσουμε ένα καινούργιο νομοθετικό πλαίσιο για τα νέα διπλώματα, διότι όταν αναλάβαμε είχαμε το φαινόμενο 100.000 άνθρωποι συμπολίτες μας να περιμένουν για διπλώματα.

Το ξεμπλοκάραμε αυτό και η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί. Σήμερα είμαστε σε μια διαδικασία να μπούμε στην εποχή της ψηφιοποίησης και να μην έχουμε αυτά τα φαινόμενα της ντροπής στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και στις Διευθύνσεις Μεταφορών των Περιφερειών, όπου έρχεται ο κόσμος και περιμένει με τις ώρες για να βγάλει το δίπλωμά του. Θα εξομαλυνθεί μέσα στον επόμενο χρόνο και είμαστε σε επαφή και σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής έτσι ώστε να μην έχουμε αυτά τα φαινόμενα».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.