Ο ΣΕΑΝ Σερρών με 3 καινοτόμες ιδέες για την Πολιτική Προστασία στην Δημόσια Διαβούλευση

187
Σύνδεσμος Σεμινάριο Εφέδρων ΣΕΑΝΣ Αξιωματικών Σερρών
- Διαφήμιση -

Ο ΣΕΑΝ Σερρών συμμετέχει με 3 καινοτόμες ιδέες για την Πολιτική Προστασία στην Δημόσια Διαβούλευση Οpengov.

Ο ΣΕΑΝ Σερρών συμμετέχει στην διαβούλευση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη για την Αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας, την Αναβάθμιση του Εθελοντισμού της κλπ.

- Διαφήμιση -

Οι τρεις καινοτόμες και επείγουσες Προτάσεις που απευθύνουμε στον κ. Υπουργό και όλους τους συναρμόδιους Φορείς είναι οι παρακάτω:
1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ : Καθιέρωση μονίμου μαθήματος Πολιτικής Προστασίας -Α΄ Βοηθειών στην Α΄θμια και Β΄θμια Εκπ/ση (εκπονήσαμε το σχέδιο Εκπαιδευτικού προγράμματος μαθητών)

2. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ : Καθιέρωση της επιβεβλημένης πλέον Εκπαίδευσης του γενικού Πληθυσμού της Χώρας. Κατοχύρωση ενός Εθνικά εγκεκριμένου ΣΑΚΚΙΔΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ΣΕΑ) για κάθε οικογένεια με βάση το πρότυπό μας ΣΥΠΠΟ, που να συγκροτείται εύκολα και να χρησιμοποιείται αμέσως από τον καθένα, σε περίπτωση Έκτακτης Ανάγκης.

3. Καθιέρωση ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΕΣΠΠ), που πρόκειται για εξαιρετικά σοβαρό και άμεσο εθνικό ζήτημα, λόγω του προβληματικών έως κακών τηλεπικοινωνιών και συντονισμού, που συνέβησαν κατά την διάρκεια εκτεταμένων φυσικών καταστροφών και ιδίως στις πυρκαϊές στην Αττική τον Ιούλιο 2018.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΕΑΝΣ ευχαριστεί τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κο Χρυσοχοϊδη που έδωσε σε όλους αυτή την ευκαιρία, όσο και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κο Κώστα Καραμανλή , μέλος του ΣΕΑΝ Σερρών, που ενθέρμως πληροφορήθηκε τις Προτάσεις του Συνδέσμου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.