Διαγωνισμός: Προμήθεια ζωοτροφών για το Δημοτικό κυνοκομείο

84
Ηλεκτρονικός διαγωνισμός
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σερρών διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό προμήθειας «ζωοτροφών για το Δημοτικό κυνοκομείο του Δήμου Σερρών έτους 2020», ποσού 58.908,00€ χωρίς ΦΠΑ 73.045,92€ με ΦΠΑ, σε ευρώ, με γραπτές σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης, τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής προσφορά της συγκεκριμένης προμήθειας του Δήμου, η προσφορά θα δίνετε συνολικά με βάση τις απαιτήσεις που ορίζονται στην παρούσα διακήρυξη και στη σχετική μελέτη.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό καλούνται να υποβάλουν έγγραφη προσφορά, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο και με αριθμό πρωτοκόλλου από το Τμήμα πρωτοκόλλου του Δήμου, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου την 24 Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή ώρα έναρξης 10:00 π.μ και λήξη 11:00 π.μ ή να στείλουν τις προσφορές τους αφού πρωτοκολληθούν, στο γραφείο Προμηθειών επί της οδού Κ. Καραμανλή 1 Σέρρες Τ.Κ. 62100, το αργότερο μέχρι την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού δηλαδή 24-01-2020 και ώρα 11:00μ.μ.

- Διαφήμιση -

Διακήρυξη
Μελέτη
Τ.Ε.Υ.Δ.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.