Άλλες δύο παραστάσεις για τη Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. στο ΔΗΠΕΘΕ

168
ΜΑΙΡΟΥΛΑ
- Διαφήμιση -

Λόγω μεγάλης προσέλευσης του κοινού, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών αποφάσισε να δώσει άλλες δύο παραστάσεις του έργου «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α» την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020.

Παραστάσεις : 17 & 18 Ιανουαρίου 2020
ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ»/ ΏΡΑ: 21.15
Συμπαραγωγή: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών – Ομάδα Παπαλάνγκι

- Διαφήμιση -

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών και η Θεατρική ομάδα ΠΑΠΑΛΑΝΓΚΙ παρουσιάζουν για πρώτη φορά στις Σέρρες τον αριστουργηματικό μονόλογο της Λένας Κιτσοπούλου, Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. Η Λένα Κιτσοπούλου, συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης, από τους πλέον ανήσυχους δημιουργούς της γενιάς της, μας εισάγει, με το σύνολο του έργου της, σε ένα σύμπαν όπου η απόγνωση πηγαίνει χέρι χέρι με την αποδοχή, και η μοναξιά συναντά το γιατρικό της ποίησης· έναν κόσμο, που ακριβώς λόγω των αντιθέσεων και της αμφισημίας του, είναι τόσο (νέο-) ελληνικός, όσο και παγκόσμιος. Η Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο Εθνικό Θέατρο το 2009, σε σκηνοθεσία της ίδιας της συγγραφέως, και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να παρουσιάζεται σε παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια ομάδα από Σερραίους, κυρίως, καλλιτέχνες αναλαμβάνει την ευθύνη να συστήσει την Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. στο σερραϊκό κοινό και να μας ξεναγήσει σε αυτόν τον, ταυτόχρονα, δυστοπικό και αισιόδοξο κόσμο της Λένας Κιτσοπούλου.

Σκηνοθεσία: Τάσος Αγγελόπουλος
Σκηνικά-Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα
Βοηθός Σκηνοθέτης: Γιάννης Διδασκάλου
Βοηθός Σκηνογραφίας: Μαρία Χρυσάφη
Φωτογραφίες: Κωστής Παπακωνσταντίνου

Ερμηνεύει η: Λιάνα Ταουσιάνη

Χορηγός της παράστασης : ποτοποιία «Μπέη»

Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του Θεάτρου “Αστέρια”
ώρες : 11.00 – 13.00 και 18.00 – 21.00
Γενική είσοδος 8,00 € – Μειωμένο : 6,00 €
τηλέφωνο κρατήσεων: 2321054755 (ώρες ταμείου)

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.