Διαγωνισμός: Συντήρηση σχολικών κτιρίων στο Δ.Σιντικής

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου serrespost.gr Δημοπρασία για την εκμίσθωση χώρων serrespost.gr Οικονομική Επιτροπή Δήμου Σιντικής Δημοτικό Συμβούλιο Διαγωνισμός πρόσληψη Δήμου Σιντικής Δημοτικό Συμβούλιο πρόσληψη Δήμος Ειδική Μεταφορά ατόμων Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Οικονομική Επιτροπή συνεδρίαση Σιντικής Πρόνοια και Αγωγή έκτακτη ηλεκτρολογικού
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σιντικής διακηρύττει ότι την 20η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 (λήξη παράδοσης των προσφορών) θα διεξαχθεί ηλεκτρονικός διαγωνισμός ανάθεσης έργου με «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του ν. 4412/2016 μέσω του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ».

Το έργο συντίθεται από την κατηγορία εργασιών (χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.): ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ και ο προϋπολογισμός των δημοπρατούμενων εργασιών του έργου, με βάση τη μελέτη, ανέρχεται στο ποσό των 104.739,50 ΕΥΡΩ (χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.) και στο ποσό των 130.000,00 ΕΥΡΩ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).

- Διαφήμιση -

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση από την έδρα του Δήμου Σιντικής (Ελ. Βενιζέλου 34, Σιδηρόκαστρο Σερρών), μέχρι τις 16-01-2020.

Δείτε ΕΔΩ την περίληψη της διακήρυξης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.