Το μήνυμα του Δημάρχου Σερραίων για τα Χριστούγεννα

Αλέξανδρος Χρυσάφης
- Διαφήμιση -

Αγαπητοί δημότες,

Μέσα σε κλίμα χαρούμενο και εορταστικό, η πόλη και ο Δήμος των Σερρών ετοιμάζονται να υποδεχτούν και φέτος τα Χριστούγεννα, που δικαίως χαρακτηρίζονται ως η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου.

- Διαφήμιση -

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η Γέννηση του Θεανθρώπου έρχεται να γεμίσει με αισιοδοξία τις καρδιές των ανθρώπων, μικρών και μεγάλων.

Η ενσάρκωση του Χριστού, αποτελεί το πιο χαρμόσυνο μήνυμα ελπίδας των ημερών μας, καθώς προσφέρει στις ζωές όλων μας νέα προοπτική και δυνατότητες.

Τα Χριστούγεννα, είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε και έρθουμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Ταυτόχρονα, οι φετινές Γιορτές αποτελούν την ιδανική αφορμή, ώστε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την προσωπική, αλλά και τη συλλογική πνευματική μας βελτίωση, που είναι άλλωστε το βαθύτερο και ουσιαστικότερο νόημα αυτών των ημερών.

Σας εύχομαι λοιπόν να περάσετε τις Γιορτές με αγάπη, υγεία και κάθε ευτυχία.

Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα για σας και τις οικογένειές σας!

Ο Δήμαρχος Σερρών,
Αλέξανδρος Χρυσάφης

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.