Πρωτάθλημα Παίδων… «Γαλάζια» επικράτηση

ΑΕΣ παιδικό
- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, του Β’ Γύρου, του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., οι «γαλάζιοι» παίδες επικράτησαν με σκορ 49-61, έναντι του αντιπάλου τους Αθλητική Ακαδημία Λευκώνα, στο παιχνίδι που έλαβε χώρα την Κυριακή (15/12), στο κλειστό της Ομόνοιας.

Μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις, οι οποίες συνοδεύτηκαν από ήττες, ήρθε και η πολυπόθητη νίκη για την ομάδα των «γαλάζιων»! Στα θετικά του αγώνα προσμετρείται η αγωνιστική εικόνα των αθλητών της ΑΕΣ, και ειδικότερα η εξαιρετική άμυνα που επέδειξαν περιορίζοντας τα «ατού» των αντιπάλων και κατακτώντας το ροζ φύλλο!

- Διαφήμιση -

Ο coach της παιδικής ομάδας της ΑΕΣ, κ. Γιώργος Οικονόμου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα και αγωνιστικότητα των μικρών αθλητών, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.
Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν!

Αξιοσημείωτα της αναμέτρησης
Ευχαριστούμε τους αθλητές της Ακαδημίας Λευκώνα, οι οποίοι στην έναρξη του αγώνα προσέφεραν μια μπάλα μπάσκετ στον αθλητή μας Σαρρή Αναστάσιο για τα γενέθλια του, επιδεικνύοντας ευγενική άμιλλα!
Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός του αθλητή μας Πεχλιβανίδη Δημήτρη στην αρχή του παιχνιδιού. Η «οικογένεια» της ΑΕΣ του εύχεται περαστικά και σιδερένιος!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κεφαλάς, Πολυμενόπουλος
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (επιμέρους) 13-16,13-15,12-11,11-19 (68-61 τελ.)
ΑΕΣ (Οικονόμου): Σκαπης, Ρήγας, Λάτσιος, Σαρρής, Καϊμακάμης, Χατζηπασχάλης, Μάνδραλης, Σιάκκας, Μίχος, Τσέλιος, Πεχλιβανίδης

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.