Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από τις Φιλαρμονικές του Δ.Βισαλτίας

146
Φιλαρμονικές
- Διαφήμιση -

Φέτος τις ημέρες των εορτών, οι Φιλαρμονικές Μπάντες του Δήμου Βισαλτίας, θα τις στολίσουν μουσικά με ένα πλούσιο πρόγραμμα. Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες θα ακουστούν από τις φιλαρμονικές της Νιγρίτας, του Δημητριτσίου και της Μαυροθάλασσας εντός και εκτός των ορίων του Δήμου Βισαλτίας. Οι πλατείες και οι γειτονιές θα «πλημμυρίσουν» από νότες και ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 η Φιλαρμονική Μπάντα της Μαυροθάλασσας θα παιανίσει κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τις 11:30 το πρωί σε γειτονιές της Νιγρίτας με τελικό προορισμό την κεντρική πλατεία.
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 η φιλαρμονική Μπάντα της Νιγρίτας θα παιανίσει κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τις 11:30 το πρωί σε γειτονιές της Νιγρίτας με τελικό προορισμό την κεντρική πλατεία.
Την παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου 2019 η φιλαρμονική Μπάντα του Δημητριτσίου θα παιανίσει κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τις 11:30 το πρωί σε γειτονιές της Νιγρίτας με τελικό προορισμό την κεντρική πλατεία.
Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 η φιλαρμονική Μπάντα της Μαυροθάλασσας θα ντύσει μουσικά με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα όλη την Δημοτική Ενότητα Τραγίλου (Ευκαρπία, Τράγιλο, Μαυροθάλασα, Αηδονοχώρι, Ήβιρα)
Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 η φιλαρμονική μπάντα της Μαυροθάλασσας θα συμμετέχει στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης των Σερρών και θα παιανίσει τα κάλαντα στις 11:30 το πρωί από την οδό Μεραρχίας μέχρι την πλατεία Ελευθερίας.
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 η φιλαρμονική μπάντα της Μαυροθάλασσας από τις 17:00 θα βρίσκεται στον Δήμο Αμφίπολης και συγκεκριμένα στα Κερδύλλια με ένα πλούσιο εορταστικό μουσικό πρόγραμμα.

- Διαφήμιση -

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ανεβασμένη διάθεση τα μέλη της Φιλαρμονικής Νιγρίτας, Μαυροθάλασσας και Δημητριτσίου, με την υποστήριξη του Δήμου Βισαλτίας και του ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α., είναι έτοιμα να γιορτάσουν μαζί σας!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.