Λογοτεχνικά Βραδινά στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών

185
Λογοτεχνικά Βραδινά
- Διαφήμιση -

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Σερρών, τον Σύλλογο Φίλων της Βιβλιοθήκης, τη Λέσχη Ανάγνωσης, το Σύλλογο Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες-Fosses και τη Μακεδονική Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών – Δράμας διοργανώνει μια Δευτέρα κάθε μήνα τα Λογοτεχνικά Βραδινά, με παρουσιάσεις αγαπημένων λογοτεχνικών έργων και συζητήσεις.

Αναβιώνει έτσι, για το ευρύ κοινό, η ζωντανή συζήτηση για μεγάλα έργα και μεγάλους συγγραφείς της λογοτεχνίας, με τρόπο που ενδιαφέρει τους απλούς αναγνώστες. Καλούμε τους συμπολίτες μας, που αγαπούν τα βιβλία, να πάρουν μέρος και να συμμετέχουν στη συζήτηση, που θα ακολουθήσει.

- Διαφήμιση -

Στη δεύτερη συνάντηση των λογοτεχνικών βραδινών, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του 3ου ορόφου της Βιβλιοθήκης, η κα. Δώρα Μπαγανά, φιλόλογος, θα μιλήσει για το θέμα: «Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο” του Μαρσέλ Προυστ: ένας συγγραφικός, εκδοτικός και αναγνωστικός άθλος».

Είσοδος Ελεύθερη

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.