Αλέξανδρος Χρυσάφης: “Κάποιοι δεν μπορούν να χαρούν όπως όλοι οι Σερραίοι”

Αλέξανδρος Χρυσάφης
- Διαφήμιση -

Απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Πέτρου Αγγελιδη απέστειλε ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Ανακοίνωση – απάντηση Αλ. Χρυσάφη: Αυτές τις γιορτινές μέρες που όλος ο Δήμος έχει βάλει τα γιορτινά του και η πόλη έχει γεμίσει φώς και χρώμα, κάποιοι δεν μπορούν να χαρούν μαζί με τους Σερραίους!

- Διαφήμιση -

Η επιλογή να δώσουμε  ζωή στην Πλατεία Ελευθερίας και στην οδό Κ. Καραμανλή με στολισμό,φώς, χρώμα και καθημερινές δράσεις ήταν απαίτηση  όλων των συμπολιτών μας.

Ένα μεγάλο μέρος της  Πολιτείας των Ευχών από φέτος επεκτείνεται  στο κέντρο της  πόλης, δίνοντας  ζωή εκεί που μέχρι πέρυσι κυριαρχούσε το σκοτάδι.

Αυτή η επιλογή ήταν μία θέση της νέας  δημοτικής αρχής την οποία εκπέμψαμε  προεκλογικά και  πιστοί στις εξαγγελίες μας  την υλοποιήσαμε  με αποτελέσματα εμφανή   όχι μόνο στις  Σέρρες αλλά και σ όλη την  Ελλάδα!

Το τελικό  αποτέλεσμα μας  δικαίωσε ,κυρίως όμως δικαίωσε  όλους, μικρούς και μεγάλους, που γιορτάζουν και χαίρονται   μαζι μας σε μια  πόλη στολισμένη  όπως μας αξίζει.
Για αυτούς τους λίγους που ασχολούνται ακόμη με το χθές, τους απαντάμε ότι  το μόνο που μας  ενδιαφέρει ειναι το αύριο!!!!!!
Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!
Ο Δήμαρχος Σερρών,
Αλέξανδρος Χρυσάφης

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.