Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Ν.Σερρών

Καθηγητές
- Διαφήμιση -

Η Τοπική Επιτροπή Σερρών της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ διοργανώνει και φέτος για 8η συνεχόμενη χρονιά την χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωσή της στον Πεζόδρομο Κων .Καραμανλή(πρώην Μεραρχίας), το τριήμερο Παρασκευή 13, Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.Φέτος η εκδήλωση μας θα φιλοξενηθεί στην «Πολιτεία των Ευχών» σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.Σερρών.

Σας περιμένουμε σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα να δοκιμάσετε λαχταριστές βάφλες, ζεστό αρωματικό κρασί για μεγάλους καιαρωματικό τσάι για μικρούς, λουκάνικααλλά και χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Την προσπάθειά μας στηρίζουν για 8η χρονιά ενεργά οι μαθητές των σχολείων μας, ενώ κοντά μας είναι και γνωστές σερραϊκές επιχειρήσεις καθώς και οι Chef του τμήματος Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης του ΔΙΕΚ Σερρών.

- Διαφήμιση -

Στόχος όλων μας είναι να προσφέρουμε νότες χαράς στους νέους και μεγαλύτερους συμπολίτες μας και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα δοθούν για να ενισχύσουν δύο φορείς που φροντίζουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ανάγκες: το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Νοσοκομείου Σερρών καθώς και το ΚΕΠΕΠ – Κέντρο Περίθαλψης Παιδιού Σιδηροκάστρου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.