Κάλαντα από τα παιδιά του Μουσικού σχολείου για τα παιδιά της Ηλιαχτίδας

493
Ηλιαχτίδα
- Διαφήμιση -

Τα παιδιά της Ηλιαχτίδας βρέθηκαν στο χώρο του Μουσικού Σχολείου και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακά κάλαντα από μια ομάδα παιδιών του σχολείου κατά τη διάρκεια της πρόβας για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοιμάζουν.


Το ΔΣ της Ηλιαχτίδας εξέφρασε ευχαριστίες προς τη Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου κ.Σκέμπερη, για τη φιλοξενία και για τη δυνατότητα που έδωσε στα παιδιά να ακούσουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα συνοδευόμενα από πληθώρα παραδοσιακών οργάνων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την καθηγήτρια της Ελληνικής Παραδοσιακής και Βυζαντινής Μουσικής κ.Δημητριάδου καθώς και τους μαθητές για την ξεχωριστή εμπειρία που πρόσφεραν στα παιδιά της Ηλιαχτίδας.

- Διαφήμιση -

ΗλιαχτίδαΤα παιδιά του Συλλόγου πήραν μια μικρή γεύση από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοιμάζουν μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας και που σε λίγες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Σερραίοι καθώς πρόκειται για μια ακόμη εξαιρετική δουλειά όπως αυτές που μας έχει συνηθίσει το Μουσικό Σχολείο Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.