Σύσκεψη στο ΕΒΕΣ για ΚΟΚ – Αντικαπνιστικό – Αυξημένα Κρούσματα Κλοπών

390
σύσκεψη
- Διαφήμιση -

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Χρήστος Μέγκλας, συγκάλεσε Σύσκεψη με θέμα «Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας – Αντικαπνιστικός Νόμος – Αυξημένα Κρούσματα Κλοπών» την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στο Γραφείο του και προσκάλεσε τους Βουλευτές Ν. Σερρών, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, τους Δημάρχους του Νομού, την Αστυνομική Διεύθυνση, τον ΟΕΒΕΣ Ν. Σερρών και τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών.

Στο κάλεσμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στη σύσκεψη: εκπρόσωπος του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών, ο κος Χατζόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, κος Σπυρόπουλος, εκπρόσωπος του Βουλευτή Σερρών κου Χατζηβασιλείου, ο κος Κανακάρης, εκπρόσωπος του Βουλευτή Σερρών κου Μπούμπα, ο κος Χίτζιος, οι Δήμαρχοι Ηράκλειας, κος Κουτσάκης, Νέας Ζίχνης, κος Μπόζης, Σιντικής, κος Δομουχτσίδης, ως εκπρόσωπος του Δήμου Βισαλτίας, ο Αντιδήμαρχος, κος Χατζημάρκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών, κος Μικρός, η Διοικήτρια Τροχαίας Σερρών, κα Δούμα, ο Διοικητής του Α.Τ. Σερρών, κος Καραγιαννίδης, ο Υποδιευθυντής Ασφάλειας, κος Φωτιάδης, ο Πρόεδρος του ΟΕΒΕΣ Σερρών, κος Κοτσαμπάς, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, κα Μηλίγκα, καθώς και ο Α’ Αντιπρόεδρος, κος Γιαννάκης, και ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου, κος Παπαπαναγιώτου.

- Διαφήμιση -

Ο κος Μέγκλας, αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, μετέφερε ερωτήματα επιχειρηματιών – μελών του Επιμελητηρίου σχετικά με το Νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τον Αντικαπνιστικό Νόμο, καθώς και παράπονα για κρούσματα κλοπών σε κατοικίες και επιχειρήσεις του Νομού. Τόνισε την ανάγκη τήρησης και εφαρμογής των Νόμων, χωρίς, ωστόσο, να εξαντλείται η αυστηρότητα και με κατανόηση προς τις επιχειρήσεις που ήδη αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης.

Στη Σύσκεψη ανταλλάχθηκαν απόψεις και τέθηκαν οι βάσεις για μακροχρόνια συνεργασία, συντονισμένες δράσεις και καλύτερη λειτουργία των φορέων προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της λειτουργίας των επιχειρήσεων και των συνθηκών διαβίωσης όλων των πολιτών του Νομού μας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.