Στις Σέρρες Ημερίδα Διαβούλευσης για την κατάρτιση της ΚΑΠ 2021-2027

301
Ελληνίδα Αγρότισσα
- Διαφήμιση -

Ενημερωτική Ημερίδα Διαβούλευσης για την κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (Νέα ΚΑΠ) για την προγραμματική περίοδο 2021-2027, θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Φωτεινής Αραμπατζή.

Η Ημερίδα διεξάγεται από την Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, υπό τον συντονισμό του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ, κ. Κωνσταντίνου Μπαγινέτα.

- Διαφήμιση -

Κατά τη συζήτηση θα αναφερθούν οι νέες προτεραιότητες και οι αλλαγές που επιφέρουν οι προτάσεις των Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, μετά το 2020 με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και την διαβούλευση με φορείς του αγροτικού χώρου και εκπροσώπους φορέων που συμμετέχουν στην «Εταιρική Σχέση» για την προετοιμασία του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2021-2027.

Για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων και την ενεργό συμμετοχή τους στις διαδικασίες διαβούλευσης έχει αναρτηθεί σχετικό Κείμενο και Ερωτηματολόγιο Διαβούλευσης, στο οποίο αναδεικνύονται οι νέες προκλήσεις, προτεραιότητες και αλλαγές που επιφέρουν οι προτάσεις των Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, μετά το 2020, στους δικτυακούς τόπους:

  • του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης,
  • του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και
  • του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου του ΠΑΑ

Ακολουθεί το Πρόγραμμα της Ημερίδας, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «PhilipposXenia».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.