Η νέα πάγια ρύθμιση για οφειλές στην εφορία και ποιοι έχουν δικαίωμα ένταξης

159
νέα ρύθμιση φορολογική κλίμακα σε ποιους επιστρέφει χρήματα η εφορία
- Διαφήμιση -

Τη δυνατότητα υπαγωγής στη νέα πάγια ρύθμιση των 24-48 δόσεων όλων των βεβαιωμένων -ληξιπρόθεσμων και μη ληξιπρόθεσμων- οφειλών προς τη φορολογική διοίκηση οι οποίες την 1η Νοεμβρίου 2019 δεν είχαν ρυθμιστεί σε δόσεις προβλέπει ακροτελεύτια διάταξη που τέθηκε στο άρθρο 43 του τελικού κειμένου του φορολογικού νομοσχεδίου το οποίο κατατέθηκε προχθές στη Βουλή.

Η διάταξη αυτή ορίζει συγκεκριμένα ότι εξαιρούνται και δεν υπάγονται στη νέα πάγια ρύθμιση οφειλές που έχουν ήδη υπαχθεί σε οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση, η οποία κατά την 1η Νοεμβρίου 2019 ήταν σε ισχύ. Ουσιαστικά με τη διάταξη αυτή:

- Διαφήμιση -

1) Όσοι φορολογούμενοι χρωστούν φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ και άλλους φόρους και τέλη υπέρ του Δημοσίου που βεβαιώθηκαν στα ονόματά τους εντός του 2019, αλλά δεν έχουν εντάξει τις οφειλές τους αυτές στην ισχύουσα σήμερα πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων, μπορούν να ρυθμίσουν τις συγκεκριμένες οφειλές…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.