Το Μέρα 25 Σερρών στηρίζει τις “Φωτεινές μέρες” του Δ.Σερρών

257
Μέρα 25
- Διαφήμιση -

Αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ 25 συμμετείχε στις εκδηλώσεις Φωτεινές Μέρες που διοργανώνουν τα ΚΔΑΠ, τα ειδικά σχολεία, το ΚΑΑΜΕΑ και οι σχετικοί Σύλλογοι με την στήριξη της αντιδημαρχίας κοινωνικής πολιτικής του δήμου Σερρών, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ στις 3 Δεκεμβρίου.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων το μέλος του τομέα Αυτοδιοίκησης κ. Σιδεράς Στέργιος, συνεχάρη την αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής κ. Σωτηρία Πάνου για την διοργάνωση των εκδηλώσεων, ενώ απευθυνόμενος στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και φίλων παιδιών ΑΜΕΑ Π.Ε Σερρών κ. Κατερίνα Παπάζογλου δήλωσε: “το ΜέΡΑ25 Σερρών είναι υπέρ της ισότητας των ευκαιριών και πιστεύει στη συλλογική ευθύνη για την αντιμετώπιση της αναπηρίας. Το ζητούμενο είναι η ένταξη των αναπήρων στην αγορά εργασίας και στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου.”

- Διαφήμιση -

Οι Φωτεινές Μέρες συνεχίζονται και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις θα παρευρεθεί η υπεύθυνη επικοινωνίας του Μέρα 25 Σερρών ,που έχει την ιδιότητα της παιδαγωγού Κα. Αγιαννίδου Χριστιάνα.

Το ΜέΡΑ 25 στηρίζει τέτοιου είδους διοργανώσεις που στόχο έχουν να αναδείξουν τα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία, να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων και έτσι να προάγουν την κοινωνική συνοχή.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.