Σήμερα η κεντρική εκδήλωση για τις “Φωτεινές μέρες” του Δ.Σερρών

Φωτεινές μέρες
- Διαφήμιση -

Με ένα γεμάτο πρόγραμμα θα συνεχιστούν οι «Φωτεινές Μέρες» του Δήμου Σερρών τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου.

Το πρωί, απ’ τις 09:00 μέχρι τις 10:00, θα πραγματοποιηθεί ανάγνωση παραμυθιών απ’ την κ. Βούλα Γιαγκαζόγλου σε μαθητές ΑΜΕΑ και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία και θα λάβει χώρα στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών.

- Διαφήμιση -

Το απόγευμα, στις 18:00, η δράση θα μεταφερθεί στα «ΑΣΤΕΡΙΑ», όπου και θα παρουσιαστούν οι σχολικές μονάδες και οι δράσεις των Συλλόγων ΑΜΕΑ, υπό τον ήχο του σαξοφώνου του κ. Χρήστου Μπούσδρου.

Στις 19:00, θα δοθεί ομιλία με θέμα «Ο Αγώνας Ζωής των Οικογενειών ΑΜΕΑ». Ομιλήτρια, θα είναι η κα Ροδόπη Νικολάρα, παιδοψυχίατρος και Διευθύντρια του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Σερρών. Η εκδήλωση, αποτελεί συνδιοργάνωση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών – Ατόμων με Αναπηρία Ν. Σερρών και του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών.

Τέλος, η μέρα θα ολοκληρωθεί με τις βραβεύσεις μαθητών ΑΜΕΑ, οι οποίες και θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα 19:45-20:00, υπό τον ήχο του σαξοφώνου του κ. Χρήστου Μπούσδρου. Καλεσμένος, θα είναι ο προπονητής κ. Δημήτρης Ιωαννίδης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.