Εντυπωσίασε και συγκίνησε η εκδήλωση της Θρακικής Εστίας Ν.Σερρών – Βίντεο

Θρακική
- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2019, η Θρακική Εστία Ν.Σερρών πραγματοποίησε την 3η Συνδιοργάνωση Θρακικών Εστιών, Σερρών-Δράμας-Καβάλας, στην πόλη μας με τίτλο «ΘΡΑΚΗ μου!!! Κανένας δεν ξεχνά… τίποτα δεν ξεχνιέται».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα των Αστεριών το απόγευμα του Σαββάτου, 30 Νοεμβρίου, παρουσία επίσημων φορέων, εκπροσώπων του Πολιτισμού και πλήθους Σερραίων που τίμησαν με την παρουσία τους της όμορφη και συγκινητική εκδήλωση.

- Διαφήμιση -

Μία διοργάνωση όπου συμμετείχαν πάνω από 200 χορευτές και χορωδοί και σκοπό είχε την ανάδειξη της θρακιώτικης παράδοσης και ιστορίας με χορούς, τραγούδια, δρώμενα και ιστορικά γεγονότα της Ενιαίας Θράκης, καθώς μεταξύ των τριών Θρακικών Εστιών υπάρχει μία ιδιαίτερη σχέση φιλίας, συνεργασίας και σεβασμού.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με τους μουσικούς της παράστασης (μέλη του συλλόγου) ΟΔΡΥΣΕΣ σε γνωστό οικογενειακό κέντρο.

Χορηγός της εκδήλωσης:

 

 

Χορηγός Επικοινωνίας: 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.