Ο Δ.Σερρών στην Έκθεση GREEK PANORAMA

221
GREEK PANORAMA
- Διαφήμιση -

Δυναμικό «παρών» στην Αθήνα δίνει ο Δήμος Σερρών, ο οποίος με το Περίπτερο Α08, συμμετέχει στην Έκθεση GREEK PANORAMA.

Πρόκειται για μια μοναδική διοργάνωση, που παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας στο κέντρο της Αθήνας.

- Διαφήμιση -

Η GREEK PANORAMA είναι η πρώτη έκθεση που γίνεται στην πρωτεύουσα, και στεγάζεται σε έναν απ’ τους εμβληματικότερους και ιστορικότερους χώρους της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, με εύκολη και άμεση πρόσβαση για το κοινό και τους επαγγελματίες.

Απ’ την Πέμπτη 14, μέχρι και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, προβάλλονται στην έκθεση προορισμοί, τουριστικές επιχειρήσεις, ειδικές μορφές τουρισμού και τουριστικά γραφεία.

Για πρώτη φορά, οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε μια εξειδικευμένη έκθεση, η οποία είναι αφιερωμένη μόνο στις εναλλακτικές και εποχιακές τουριστικές δραστηριότητες.

Δυνατές πωλήσεις και μεγάλες προσφορές για το κοινό είναι διαθέσιμες, ειδικά για τις ημέρες της έκθεσης, ενώ δίνεται στους επαγγελματίες η ευκαιρία να γνωρίσουν τουριστικά γραφεία και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες και δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Δήμο Σερρών, εκπροσωπεί πενταμελής αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού, Γιάννη Γάτσιο, και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Καδή.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.