Unified Sports στις Σέρρες από τα Special Olympics Hellas

Special Olympics Hellas
- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Special Olympics Unified Sports και με την υποστήριξη των Special Olympics International, μέσω χορηγίας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, διοργανώνεται τριήμερο εκπαιδευτικών και αθλητικών δράσεων στις Σέρρες οι οποίες θα αφορούν σε μαθητές σχολείων ειδικής και γενικής εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς, καθηγητές φυσικής αγωγής, επαγγελματίες υγείας, καθώς και επαγγελματίες ειδικής αγωγής που δραστηριοποιούνται στον Νομό Σερρών και γειτονικών Νομών.
Κατά τη διάρκεια αυτών των δράσεων θα πραγματοποιηθούν:

1. Σεμινάριο Προγράμματος Youth Summit (Σύνοδος Νεολαίας)
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 – 20:00, αίθουσα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ). Θα παρουσιαστεί η Φιλοσοφία του Προγράμματος και οι τρόποι εφαρμογής του με σκοπό την ενημέρωση και αφύπνιση της Νεολαίας, για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία στον αθλητισμό και την εκπαίδευση.

- Διαφήμιση -

2. Unified Sports Coach Seminar
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 -13:00, αίθουσα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ). Θα παρουσιαστεί η Φιλοσοφία και η Αποστολή των Special Olympics και θα γίνει ενημέρωση και εκπαίδευση νέων προπονητών για τα αθλητικά προγράμματα μεικτών ομάδων και οι τρόποι ανάπτυξης τους

3. Αγώνες Unified στα αθλήματα του Στίβου και του Bowling
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 09:30 – 14:00, στους οποίους θα συμμετάσχουν μαθητές σχολείων ειδικής και γενικής εκπαίδευσης.

· Στίβος: Στο Εθνικό Στάδιο Σερρών (ΕΟ Θεσσαλονίκης Σερρών)
· Bowling: Στο La Vita Center (1ο χλμ Σερρών – Νιγρίτας)

Οι αγώνες του Προγράμματος Unified Sports, με την υποστήριξη των Special Olympics International διενεργούνται και με υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Σερρών, του Δήμου Σερρών και των ΣΕΦΑΑ Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.