Συναντήσεις Αθ. Μασλαρινού σε πέντε Υπουργεία στην Αθήνα

202
Υπουργεία
- Διαφήμιση -

Επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο κ. Μασλαρινός είχε μία σειρά από προγραμματισμένες συναντήσεις με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας και της Διοίκησης Υπουργείων και Δημόσιων Φορέων για όλα τα κρίσιμα θέματα του Δήμου Βισαλτίας. Συγκεκριμένα, ο κ. Μασλαρινός συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τον Διευθυντή του Γραφείου του Υφυπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, υπεύθυνης για τα καταστήματα κράτησης, κα Σοφία Νικολάου, την κα Ευαγγελία Παπαθανασίου, αρμόδια για τα Πλαίσια Χωροταξικού Σχεδιασμού και τον κ. Διονύση Μαρίνο, αρμόδιο στη Γενική Γραμματεία Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων.

- Διαφήμιση -

Τέλος, ο κ Μασλαρινός συναντήθηκε με τη Σερραία Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Φωτεινή Αραμπατζή. Στη συνάντηση, όπου συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος Βιοκαλλιεργητών και Αμυγδαλοκαλλιεργητών του Νομού Σερρών κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο κ. Μασλαρινός ζήτησε την συμπαράσταση της Βουλευτού Σερρών με σκοπό την υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα και την ενίσχυση των αγροτών του Δήμου Βισαλτίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μασλαρινός δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη σημερινή συνάντηση με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα Αραμπατζή. Είχαμε μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση και είχα την ευκαιρία να την ενημερώσω για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο του Δήμου Βισαλτίας. Είναι πολύ σημαντικό η κα Αραμπατζή να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής μας και να έχουμε τη στήριξη της για την αντιμετώπισή τους. Ο Δήμος Βισαλτίας έχει μείνει για πολλά χρόνια στο περιθώριο της ανάπτυξης, και τώρα είναι πλέον καιρός να αλλάξει αυτή η κατάσταση».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.