Ευχαριστήριο του Δ.Σερρών προς το Γερμανικό Φιλοζωικό Οργανισμό

Ενημέρωση για την λειτουργία του ΚΕΠ Δήμου Σερρών Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής serrespost Γερμανικό Φιλοζωικό Οργανισμό κυνοκομείο
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σερρών και πιο συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Ποιότητας Ζωής, Υπεύθυνος για το Κυνοκομείο Σερρών Κωνσταντίνος Δινάκης, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το Γερμανικό Φιλοζωικό Οργανισμό HUNDEGARTEN SERRES E.v., καθώς την Τρίτη 5 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη συνεργασία ανάμεσα στους δυο φορείς.

Ο Δήμος Σερρών, συγχαίρει και ευχαριστεί όλη την εξαιρετική ομάδα εθελοντών του Γερμανικού φιλοζωικού οργανισμού για τη βελτίωση της διαβίωσης των σκυλιών που ζούνε στο Κυνοκομείο όπως και τη βοήθεια τους στην ανεύρεση οικογενειών.

- Διαφήμιση -

Όραμα της Δημοτικής Αρχής είναι μια πόλη χωρίς αδέσποτα και ένα Κυνοκομείο με σεβασμό, αγάπη και φροντίδα στο κάθε ταλαιπωρημένο σκυλάκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  νέοι αυτοί εθελοντές ήρθαν με δική τους πρωτοβουλία στη χώρα μας για 14 ημέρες, με έξοδα του οργανισμού HUNDEGARTEN SERRES E.v και προσέφεραν εθελοντική εργασία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.