Ο Δήμος Σιντικής στη Philoxenia 2019

Philoxenia
- Διαφήμιση -

Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Σιντικής θα συμμετέχει, με δικό του περίπτερο, στη σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας, τη Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Νοεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με στόχο την προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος.

H Philoxenia, εδώ και 35 χρόνια υποδέχεται και φιλοξενεί εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς. Από το 2014 ο δήμος Σιντικής, υλοποιεί –μεθοδικά και συντονισμένα- σχέδιο τουριστικής ανάδειξης της περιοχής, προκειμένου να πετύχει αύξηση της επισκεψιμότητας και ενίσχυση, ουσιαστικά, της τοπικής οικονομίας.

- Διαφήμιση -

Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να διαφημίσουν την επιχείρηση και τις υπηρεσίες τους, μπορούν να προσκομίσουν έντυπο διαφημιστικό υλικό, στο περίπτερο 15 stand 9 του Δήμου Σιντικής ή μέχρι το πρωί της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου στο γραφείο του Αντιδήμαρχου Τουρισμού κ. Λεωνίδα Λεωνάκη στο δημοτικό κατάστημα Σιδηροκάστρου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2323350270-203 ή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://philoxenia.helexpo.gr/el

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.